Civiele bouwkunde

Civiele bouwkunde in het algemeen

Foxbo is tevens specialist op het gebied van civiele bouwkunde, ook wel civiele techniek genoemd. Wij zijn experts als het gaat om het uitvoeren van nauwkeurige metingen voor de grond-, weg- en waterbouw. Tijdens de ontwerpfase, het realiseren van het plan en na de bouwfase begeleiden wij al jarenlang klanten als het gaat om civiele techniek. Maatvoeringen in de bouw worden ingemeten met behulp van 2D en 3D scanapparatuur en ook worden er GPS metingen verricht. Welk project ook ingemeten dient te worden, Foxbo is de juiste vakkundige partner.

Civiele techniek

We zijn experts op het gebied van het inmeten van de openbare ruimte, het verzorgen van revisietekeningen en in het veld uitzetten van een bestektekening. De landmeet werkzaamheden worden nauwkeurig verricht met behulp van GPS apparatuur of met millimeter metingen met Total Station. Met de juiste maatvoering kan het echte werk beginnen. Zonder nauwkeurige metingen, slaagt geen enkel project. Het loopt vertraging op en zorgt voor extra kosten.

Maatvoering met service

Niet alleen tijdens het voortraject kunnen wij helpen tijdens de uitvoering en voorbereiding van een bestek, maar ook daarna staan wij graag voor je klaar. Maatvoering blijft altijd belangrijk. Ook voor controle- en deformatiemetingen is Foxbo de aangewezen partij. Voor elk project en tijdens elk bouwproces denkt Foxbo graag mee. Of het nu gaat om reconstructies, de bouw of het woonrijp maken van een perceel, onze metingen zijn de basis voor een goede start.

Meer weten over de dienstverlening van Foxbo?

Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van maatvoering en landmeten. Foxbo gaat geen enkele uitdaging uit de weg en biedt ondersteuning bij verschillende soorten projecten. Of het nu gaat om woning- en utiliteitsbouw of civiele techniek bij Foxbo gaan wij altijd een stapje verder. Mocht je vragen hebben? Onze medewerkers beantwoorden graag al jouw vragen.

Contact opnemen met Foxbo maatvoering

Ben u geïntresseerd of heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Nu contact opnemen

Navigatie